سلامتیسم
مردم معمولا به نوع غذایی که میخورند، دقت میکنند، اما به نظر متخصصان
سلامت تغذیه اینکه چه مقدار از غذاها میخورید، اهمیت بیشتری دارد. در واقع، معنای دیگر این نکته میتواند این باشد که میتوانیم از همه غذاها بخوریم، اما اعتدال را رعایت کنیم تا
سلامت ما در خطر نیفتد. البته رعایت اعتدال در مصرف مواد غذایی به این سادگیها نیست، چون کمتر کسی میتواند فقط ۲۲ قاشق غذاخوری سُس سالاد استفاده کند یا فقط سهچهارم فنجان غلات صبحانه بخورد و مراقب
سلامت خود باشد. به همین دلیل است که بیشتر متخصصان تعذیه به افراد توصیه میکنند تا از دفترچه یادداشت برای ثبت دقیق غذاها و خوراکیهای روزانه استفاده کنند. با این کار میتوانید مقدار و حجم هر غذایی را که میخورید، اندازهگیری کنید. علاوه بر اینکه
سلامت و حجم حجم غذاییتان را در خانه کنترل میکنید، باید این کار را در رستوران هم انجام دهید. انتظار نداشته باشید که حجم غذا را فقط با کنار گذاشتن قاشق و چنگال کنترل کنید، چون تاثیر زیادی ندارد. در واقع، باید کنترل حجم غذایی را از همان زمان سفارش دادن غذاها در رستوران شروع کنید. بنابراین لازم نیست که همیشه غذای اصلی رستوران را سفارش دهید. گاهی اوقات سوپ، سالاد و پیشغذا برای شما کافی است و نباید بیشتر از آن بخورید.