سلامتیسم
جالب است بدانید که شکلات در بین مردم جهان برای
سلامت خیلی محبوب است، و مردم کشوری مثل ایالات متحد آمریکا، سالانه بهازای هر نفر، ۵.۴۴۴ کیلوگرم شکلات مصرف میکنند. شکلاتها از کاکائو تهیه میشوند که حاوی تریپتوفان هستند، ماده شیمیایی خاصی در
سلامت مغز که باعث ترشح بیشتر هورمون سروتونین میشود که احساس آرامش ایجاد میکند. ضمن اینکه بههمان میزان میتواند تئوبرومین ایجاد کند که اثر محرک دارد. در واقع، سروتونین و تئوبرومین، دو مادهای هستند که میتوانند در عین تاثیر آرامبخشی، باعث احساس شادی و افزایش انرژی مطلوبی شوند. به نظر متخصصان، خوردن منظم شکلات میتواند به کاهش بیماریهای قلبی-عروقی و خطر سکته مغزی کمک زیادی کند و
سلامت شما را افزایش دهد. اما چرا؟! چون شکلاتها حاوی فلاونوئید زیادی هستند که مواد مغذی گیاهی مهمی محسوب میشوند. در واقع، فلاونوئیدهای اصلی شکلاتها را فلاونولها تشکیل میدهند که دارای تواناییهای آنتیاکسیدانی هستند. ضمن اینکه اپیکتیچین، از بخشهای خاص فلاونول در شکلات است که نقش مثبتی در بهبود بخشیدن به وضعیت جریان خون دارد. اما این را هم به یاد داشته باشید که عموما هرچه شکلاتها بیشتر فرآوریشده باشند، دارای فلاونول کمتری هستند. از مزایای مهم دیگر فلاونولها میتوان به این نکته اشاره کرد که پتانسیل مثبتی در تقویت تواناییهای فکری کسانی دارند که مبتلا به اختلال شناختی خفیف هستند.