یکی از کارهای مهمی که باید انجام دهید، کوچکتر کردن اندازه بشقاب یا کاسه غذایتان است تا تناسب اندام خود را حفظ کنید. مطالعات دانشگاه کورنل نشان میدهد که وقتی ما انسانها غذا میخوریم، بهطور متوسط ۹۲ درصد هر چیزی که در بشقاب یا کاسه غذای ما وجود داشته باشد را خواهیم خورد. در واقع، اندازه بشقاب یا کاسه غذای انسانها بهطور چشمگیری در طول چند دهه گذشته بزرگتر شده است، و این اتفاق بر روی رژیم غذایی انسانها و تناسب اندام آنها تاثیر مثبتی نگذاشته است. انتخاب ظرفهای کوچکتر میتواند کالری مصرفی شما را تا ۲۲ درصد کمتر کند و اندازه دور کمرتان را پایین بیاورد، بدون اینکه حتی متوجه این کاهش شوید. نکته دیگری که باید رعایت کنید، استفاده از وعدههای غذایی ساده است، چون دلیل علمی روشنی وجود دارد که نشان میدهد چرا بسیاری از ما در رستورانها یا بوفها پُرخوری میکنیم: احساس سیری خاص به هر غذا. در واقع، این احساس سیری مجزا به هر غذا است که لذت ما را از خوردن یک غذا به مرور زمان کمتر میکند، در حالی که اگر غذای جدیدی ببینیم، میل به خوردن آن را احساس خواهیم کرد. در این حالت فرد میداند که کاملا سیر شده است، اما باز هم فکر میکند میتواند یک دسر بخورد! توصیه متخصصان برا حفظ تناسب اندام این است که از بوفهها و رستورانهای سلف دوری کنید، تا گزینههای غذایی محدودی داشته باشد؛ چون با این کار خواهید دید که کالری کمتری خوردهاید، اما سیر شدهاید.