بادامها منبع فوقالعادهای از چربیهای غیراشباع تکزنجیرهای هستند که تاثیر مثبتی بر روی سلامتی قلبی و تناسب اندام افراد میگذارند. این مغزها از طریق کاهش سطح کلسترول بد خون میتوانند کمک کنند تا خطر بیماریهای قلبی را تا حدود زیادی کاهش دهند. نکته مهم دیگر این است که مطالعات مختلفی نشان میدهند کسانی که روزانه یک مشت بادام میخورند، وزنشان در سطح مطلوب باقی میماند و حتی نسبت به کسانی که بادام نمیخورند، تناسب اندام خوبی را تجربه میکنند. در بین حبوباتی مثل نخود و عدس و سویا و بادامزمینی، انواع لوبیا از اهمیت بیشتری برخوردارند چون سرشار از فیبر هستند. این دانهها حتی منگنز، فولات، پتاسیم، منیزیم و آهن زیادی دارند و نسبت به گیاهان دیگر، دارای میزان پروتئین خیلی بیشتری هستند. فیبر زیاد و کربوهیدراتهای پیچیدهای که در حبوبات و بهخصوص لوبیا وجود دارد کمک میکنند تا سطح قند خون در وضعیت با ثبات نگه داشته شود و در نتیجه هوس به خوردن زیاد و گرسنگی را تا حد زیادی کاهش میدهند. با اینکه هر فلفلدلمه شیرین، تقریبا ۳۵ کالری دارد اما حاوی مواد مغذی زیادی مثل ویتامین A، B۶، C و اسید فولیک است. این مواد مغذی کمک میکنند تا میزان بیماریهای قلبی ناشی از پروتئین هوموسیستین تا حد زیادی کاهش پیدا کند. یک ظرف پاستای تهیه شده از غلات سبوسدار، پنیر کمچرب، گوجه، روغن زیتون و فلفل دلمه میتواند گزینه فوقالعاده مناسبی برای شما باشد.